Neked mit jelent a karrier?

„nem érek rá, tele van a naptáram”, 
„berendeztem életem lakását”, 
„kisgyerek mellett van időm rajzolni”, 
„azt csinálom, amit szeretek és megélek belőle”, 
„felvettek egy stúdióba alkalmazottnak”, 
„segítem a férjem építőipari vállalkozását”, 
„minden megrendelésemnél betervezek egy általam felújított bútort”, 
„művészi igényű falfestést vállalok, ehhez próbálok lakberendezési megbízásokat szerezni”

A több, mint három évtizedes, Lakberendező képzések szervezésével töltött idő alatt számos különböző sikertörténetet hallottam. Volt alkalmam megfigyelni, hogy a „karrier” fogalma mindenkinek mást jelent. 

Van egy filmekben, reklámokban felépített ideális női minta, a folyton telefonáló, magassarkú cipőben tárgyaló, vonzó és határozott nő, aki jómódú ügyfeleknek segít ízléses otthont teremteni. Sokak számára ezt jelenti a karrier, csalódottak, amikor a tanfolyam elvégzése után nem pottyan az ölükbe az „álommeló”. 

A második szinthez azok tartoznak, akik egy kicsit több élettapasztalattal rendelkeznek, a karrier fogalmát tágabban értelmezik: szakmailag eljutni egy megfelelő szintre, a lehetőségeket kihasználva igényes és kifizetődő munkát végezni. 

A harmadik értelmezés azoknak a fejében áll össze, akiknek az élete eddig is tartogatott kihívásokat: betegség, egyedülálló szülőség, több gyerek nevelése segítség nélkül, külföldről ingázás...Az ő esetükben a tanfolyam elvégzése, a feladatok időre való teljesítése különösen nagy teljesítmény. Ami ezután következik, bármilyen kis megrendelés, egy ismerős lakásának megtervezése, valaki más terveinek megrajzolása már nagybetűs KARRIERNEK számít.

Pontosan emiatt nincs biztos recept a saját karrier beindítására, de vannak olyan általános érvényű szabályok, technikák, amelyek segítenek a világgal megismertetni, hogy mik a céljaid, miben vagy tehetséges és milyen szolgáltatásokat nyújtasz. Ebben segít a Kurzus Lakberendező Iskola karrierprogramja. A szakmai tudás átadása mellett segítünk abban, hogy megtaláld a saját utadat, megvalósítsd a terveidet!

Aktuális karrier képzéseink

0 Hozzászólások
szep 26, 2024 By axonadmin

Szakmai képzések


Lakberendező (tantermi, 2 félév)
Budapest 2024

10% kedvezmény!

362.500,- Ft /félév helyett
326.250,- Ft / félév

Jelentkezés »
Lakberendező (online, 2 félév)
Online képzés 2024

20% kedvezmény!

362.500,- Ft / félév helyett
290.000,- Ft / félév

Jelentkezés »

Egyéb képzések