Kettő az egyben!

Két tanfolyam együtt. OKJ-s lakberendező és nem kötelezően választható 3D-s látványtervező tanfolyam indul, mely a lakberendezés, a belsőépítészet és a tárgykultúra iránt érdeklődőknek szól, elsősorban azoknak, akik a változó világunkkal lépést szeretnének tartani, el akarnak igazodni a különböző stílusirányzatok között, kíváncsiak és nyitottak az újra, de megbecsülik a régi értékeket is. A 3D-s látványtervezéshez az iskola biztosítja a szoftvert.

Már több mint 400 hallgató végzett 3D képzésünkön!

A lakberendező tanfolyamok közül a legmagasabb óraszámban oktatott 3D képzés Magyarországon. Már több mint 400 hallgató tervez 3D-ben az iskolánknak köszönhetően!

A tanfolyam időtartalma: 520 óra (2 félév)

Kamatmentes havi részletfizetés
Egyösszegben történő fizetés esetén további 10%-os kedvezmény

Változik az OKJ!

A jelenlegi felnőttképzési rendszerben 2020. december 31-ig indulhatnak szakképzések a még meglévő, jelenlegi mintegy 750 OKJ szakmában.

A lakberendező képzés is megszűnik. Ezért, ha még OKJ-s bizonyítványt szeretne, akkor most érdemes jelentkeznie tanfolyamainkra, mert jövőre már nem lesz erre lehetősége.

Tájékoztató a korona vírus helyzetről!

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy iskolánk a koronavírus járvány miatt rendkívüli zárvatartást rendelt el. Azoknál a tantárgyaknál, ahol lehetséges, online oktatást tartunk mindaddig, míg a képzés a megszokott rendben újra el nem indulhat.

Az áprilisi beiratkozásokat a kormányzati döntéseket figyelembe véve fogjuk megtartani, ha ezt engedélyezik. Az erről szóló tájékoztatás minden jelentkező írásban fogja megkapni, addig is türelmüket kérjük. 

További részletek az online tanfolyamról >>

Kezdés időpontja

vasárnap, november 15, 2020 - 17:00
585 000 Ft helyett 292 500 Ft (-50%) /félév

Tanfolyam teljes ára 2 félév: 1.170.000,- Ft helyett 585.000,- Ft

Online jelentkezés

Az online jelentkezéssel egy időben 85 000 Ft tandíjat foglalóként szükséges megfizetni. A tanfolyam díja bankártyával és átutalással is kifizethető.