Kettő az egyben!

Két tanfolyam együtt. OKJ-s lakberendező és nem kötelezően választható 3D-s látványtervező tanfolyam indul, mely a lakberendezés, a belsőépítészet és a tárgykultúra iránt érdeklődőknek szól, elsősorban azoknak, akik a változó világunkkal lépést szeretnének tartani, el akarnak igazodni a különböző stílusirányzatok között, kíváncsiak és nyitottak az újra, de megbecsülik a régi értékeket is. A 3D-s látványtervezéshez az iskola biztosítja a szoftvert.

Már több mint 400 hallgató végzett 3D képzésünkön!

A lakberendező tanfolyamok közül a legmagasabb óraszámban oktatott 3D képzés Magyarországon. Már több mint 400 hallgató tervez 3D-ben az iskolánknak köszönhetően!

A tanfolyam időtartalma: 520 óra (2 félév)

Kamatmentes havi részletfizetés
Egyösszegben történő fizetés esetén további 10%-os kedvezmény


Aktuális 2021-es OKJ információk!

2021. január 1-től megszűnt az OKJ, ezért december végén elindultak az utolsó OKJ-s képzéseink, melyekre

a szabad helyek erejéig

még be lehet csatlakozni!

Fontos tudni, hogy a még elérhető képzésekre már csak becsatlakozni lehet, új csoportok már nem fognak indulni. Ez az utolsó esély arra, ha valaki OKJ-s végzettséget szeretne. Azok, akik becsatlakoznak valamelyik decemberi képzésünkre, még OKJ-s végzettséget szerezhetnek. Az OKJ vizsgákat 2022. december 31-ig lehet letenni.

Az OKJ-s végzettség most felértékelődik a még ismeretlen bizonyítványt megszerzőkkel szemben.

Azok, akik még csatlakozni szeretnének valamelyik OKJ-s lakberendező csoportunkhoz, gyorsan kell dönteniük, mert hamarosan betelnek csoportjaink.

További részletek az online tanfolyamról >>

Kezdés időpontja

csütörtök, április 22, 2021 - 17:00
585 000 Ft helyett 292 500 Ft (-50%) /félév

Tanfolyam teljes ára 2 félév: 1.170.000,- Ft helyett 585.000,- Ft

Online jelentkezés

Az online jelentkezéssel egy időben 85 000 Ft tandíjat foglalóként szükséges megfizetni. A tanfolyam díja bankártyával és átutalással is kifizethető.

Jelentkezni becsatlakozással addig lehet, amíg be nem telik a létszám!